≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nisu smeli da izbace gazdu Finiksa iz sopstvene hale zbog Jokića: Nabildovani momak bio žrtveni jarac

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 1

Nikola Jokić je bio glavna tema posle četvrtog meča između Finiksa i Denvera u polufinalu zapadne konferencije NBA lige. Njegov kontakt sa gazdom Finiksa, Metom Išbijom, postao je glavna tema dana u Americi.

Mnogi se bave ovom temom i dalje, a mnogi su prozvali Išbiju da je izveo vrhunsku glumu, nakon što ga je Jokić "ćušnuo" laktom, nakon što su imali konakt i borbu za loptu.

Na društvenim mrežama je i gomila komentara vezanih za ovu temu, a jedna od glavnih je i to da je Išbija trebalo da bude izbačen iz hale.

Međutim, očigledno su sudije i čelnici lige morali da mu progledaju kroz prste, jer kako izbaciti čoveka iz sopstvene hale dok gleda svoj klub?

Ceh je na kraju platio neki drugi navijač, poprilično korpulentan, koji je bio takođe jako blizu čitave situacije. Možda je u pitanju i obezbeđenje Išbije, a u jednom momentu je imao kontakt sa Jokićem, tako što ga je dodirnuo po ramenu.

Iako je Išbija takođe imao kontakt sa Jokićem i inicirao je njegov pokret laktom, na kraju je ostao na svom mestu pored terena, iako je zaslužio isključenje verovatno i više od momka koji je na kraju ispao "žrtveni jarac".

Jokić je takođe zbog ovoga dobio tehničku grešku, a čak se pominje i da će NBA liga istražiti slučaj uz pretnju suspenzijom.

Trenutno je rezultat u seriji između Denvera i Finiksa 2:2, a naredni meč na programu je u Denveru od 04.00 u sredu.

(Telegraf.rs)

Video: Otimačina oko lopte sa vlasnikom Finiksa, i lakat u telo, Jokić ipak kažnjen: Ovo je odluka sudija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mark kjuban

    8. maj 2023 | 17:57

    vlasnik meveriksa je bio izbaĉen sa utakmice iz dvorane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA