Vreme čitanja: oko 1 min.

"Treba mi ovo uzbuđenje": Ataman jedva čeka da preuzme Panatinaikos i krene u ludu avanturu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Turski stručnjak promenio je sredinu posle krajnje neuspešne sezone u Efesu

  • 0
Ergin Ataman Foto: MN Press

Turski stručnjak, Ergin Ataman izjavio je nakon potpisivanja dvogodišnjeg ugovora za Panatinaikos da je uzbuđen što će raditi u Grčkoj.

Ataman je potpisao dvogodišnji ugovor sa čelnicima Panatinaikosa i na kraju sezone će zvanično preuzeti klupu kluba iz Atine.

- Imao sam sastanak sa predsednikom Panatinaikosa. U prvom susretu smo se načelno dogovorili o mnogim pitanjima, ali ja sam trenutno trener Anadolu Efesa i nastavlja se borba u Turskoj košarkaškoj ligi. Nakon što se ova borba završi, ponovo ćemo sesti sa našim predsednikom ali 90% ću preuzeti grčki klub. Uzbuđen sam što ću prvi put raditi za grčki tim i to u jednom od najvećih klubova u Evropi. Mislim da mi treba ovo uzbuđenje - istakao je Ataman, prenosi Jurohups.

Turski stručnjak je do sada u karijeri vodio Turk Telekom, Pinar Karšijaku, Efes, Montepaski, Fortitudo, Bešiktaš, Galatasaraj i reprezentaciju Turske.

(Telegraf.rs / Tanjug.rs)

Video: Otimačina oko lopte sa vlasnikom Finiksa, i lakat u telo, Jokić ipak kažnjen: Ovo je odluka sudija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA