≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Simanić u seriji kojoj nema kraja: Reprezentativac Srbije odigrao još jednu fenomenalnu partiju za Saragosu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Boriša je ubacio 17 poena, ali ovoga puta to nije bilo dovoljno za pobedu

  • 0
Boriša Simanić Foto: Javier Borrego / Zuma Press / Profimedia

U kakvoj je seriji Boriša Simanić! Srpski reprezentativac je počeo da u nizu "puni" svoje rivale, pošto je nakon fenomenalnih partija protiv Huventuda i Real Madrida i večeras izdominirao na gostovanju Granadi gde je njegova Saragosa ipak izgubila u drami - 71:68.

Ruku na srce, ekipi Granade je pobeda bila prekopotrebna za opstanak u ACB ligi, dok je Saragosa tu brigu prebrinula u prošlom kolu nakon pobede nad Huventudom.

Srpski košarkaš je opet zablistao i postigao je čak 17 poena uz pet skokova. Za dva poena je šutirao 3/5, a sa distance je imao 4/6. Stefan Jović nije imao poenterski učinak, ali je uhvatio jednu loptu i podelio šest asistencija za sedam minuta na terenu. Dino Radončić, nažalost, večeras nije nastupio.

Domaće je do pobede vodio Luk Mej sa 20 poena, a sakupio je i devet skokova, pa je definitivno poneo ulogu MVP-ja ove utakmice.

Saragosa u narednoj rundi nastupa protiv Đirone na domaćem terenu, dok je domaćin i u poslednjem kolu kada dočekuje ekipu Tenerifa, tako da na lep način može da se oprosti od ACB lige za ovu sezonu.

Inače je tokom današnjeg dana stigla vest da klub planira da se naredne sezone priključi Evrokupu, što bi bila sjajna vest za Simanića, Jovića i Radončića, ukoliko se budu zadržali u timu.

(Telegraf.rs)

Video: Simanić je projektovan kao NBA igrač, nije se snašao u Zvezdi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA