≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džekson se izvinio Jokiću i otkrio zašto nije glasao za njega u MVP trci

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poručio je da je došlo do greške...

  • 4
Nikola Jokić Foto: AP/Tanjug

Kada se saznalo ko je čovek koji nije dao nijedan glas Nikoli Jokiću u MVP trci, nekadašnji košarkaš i trener Mark Džekson vrlo brzo se našao na stubu srama!

Sada stručni konsultant ESPN-a, Džekson je igrao za nekoliko NBA timova, uključujući i Denver jednu sezonu, dok je od 2011. do 2014. bio trener Golden Stejta.

Zašto nije glasao, mnogima je bilo nejasno - sve dok se sam nije javio i uputio izvinjenje Jokiću, uz obrazloženje.

- Napravio sam nenamernu grešku prilikom davanja MVP glasova. Moje izvinjenje Denveru i Nikoli Jokiću. On ne samo da je legitimni MVP kandidat koji zaslužuje glas, već je zaista jedan od najvećih košarkaša svih vremena. Jedan od deset najboljih centara u istoriji - rekao je Džekson i dodao:

- Ljudi jednostavno greše. Nisam neko ko radi stvari zarad klika, da bih bio u trendu... Apsolutno moja greška. Razmišljam, kako li sam tako pogrešio. Stavio sam dva centra, jedno krilo i dva beka i uopšte nisam razmišljao. I dalje bih dao MVP glas Embidu, ali Janis i Džoker bi trebalo da budu na drugom i trećem mestu. Jokić ima neverovatnu godinu i nastavlja da piše istoriju.

(Telegraf.rs)

Video: Slavlje Jokića i Džordana: Nastavili tradiciju sprskih poljubaca, a Nikola i još jedan tripl-dabl

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    12. maj 2023 | 07:17

    Nije pogrešio, laže. I samo njegovo pravdanje govoreći o najboljim centrima Jokić mu je treće ime...sve govori o njemu, šuteo je dok nije otkriveno njegovo ime...

  • Pp

    12. maj 2023 | 12:57

    Nidi glasao ni za Jokića, ni za Dončića jer su belci, to je jedina istina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA