Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Denvera zabranio igračima da slave ulazak u finale Zapada: Jokića pomenuo tek na kraju govora

Vreme čitanja: oko 1 min.

U taboru ekipe iz Kolorada nije bilo slavlja posle utakmice i to po naređenju trenera Majka Melouna

  • 1

Denver je ponizio Finiks u Arizoni, u šestom meču polufinalne serije i odneo ukupni trijumf 4:2 u seriji, te se tako plasirao u finale Zapadne konferencije.

Nagetsi su odigrali skoro pa perfektnu utakmicu, a ponovo je briljirao naš Nikola Jokić sa tripl-dabl učinkom i 32 postignuta poena.

Ipak, u taboru ekipe iz Kolorada nije bilo slavlja posle utakmice i to po naređenju trenera Majka Melouna, koji je u svom govoru igračima objasnio zašto neće da slave.

- Čestitam! Imali ste pravi stav od početka utakmice, pa sve do kraja. Ne mogu biti ponosniji na vas zbog toga. Naš cilj nije da uđemo u finale Zapadne konferencije. Zato ne slavimo i ne ludujemo. Imamo mnogo veće ciljeve. Zaustavili smo ih na 100 poena, čoveče. U 4 pobede protiv njih naša odbrana je bila fantastična. Ako nastavimo ovako, imamo šansu da odemo do kraja i osvojimo titulu. Sve počinje od odbrane. Ej Dži (Eron Gordon), gde si? Sjajan posao. Kej Si Pi (Kentavijus Koldvel-Poup), tvoja prva četvrtina, odbrana, napad... Maltretirao si ljude tamo. Sjajan posao. Brusi Bi (Brus Bouven), takođe. Sjajan posao. Obično ovo dajem jednom igraču, ali ne mogu večeras da dam jednom igraču. Ovo ide našem timu za pobedu u celoj seriji. Poslednje dve stvari, Džamal, ponosan sam na tebe, izborio si se. I Nikoli koji je imao još jedan tripl-dabl. Idemooo! Ponosan sam na vas, momci! Idemo kući da se odmorimo i spremimo za sledeću rundu - poručio je Meloun igračima u svlačionici.

(Telegraf.rs)

Video: Naučio je i on nešto od Jokića i vratio mu uslugu: Marej asistirao iza leđa srpskom reprezentativcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA