≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džejms Naneli jednom porukom zabrinuo navijače: "Najbolji ste, hvala za sve u Evroligi, ali..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poprilično čudna objava košarkaša Partizana, a navijači su brzo reagovali i tražili su da ostane

  • 16
KK Partizan, Media Day, Džejms Naneli Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Partizana su se oprostili od takmičenja u Evroligi, dok je iduća stanica u crno-belom taboru ABA liga, gde ih očekuje meč četvrtfinala protiv SC Derbija. Prva utakmica je na programu u ponedeljak, 15. maja.

Crno-belima je teško palo to što su se od Evrolige oprostili u TOP 8 fazi, pošto su imali dve meč lopte da se plasiraju i na Fajnal for, ali nisu pred svojim navijačima uspeli da savladaju Real iz Madrida, da bi neuspeh zabeležili u majstorici u Španiji.

Dešavanja su prouzrokovala to da se Kevin Panter javi na društvenim mrežama s očiglednom dozom nervoze, dok je isto uradio i Džejms Naneli, koji je imao jednu poprilično zagonetnu objavu.

- Jednostavno, najbolji navijači ikad... Hvala za neverovatnu podršku tokom čitave godine u Evroligi. Teško je, ali moramo ići ka sledećem cilju - napisao je Naneli, dok su navijači brže bolje pohrlili u komentare kako bi tražili njegov ostanak u klubu i iduće sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Naneli i Eksum rešetali trojke na treningu, samo da tako bude i u sredu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA