Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđušić saglasan sa Obradovićem: "ABA liga je cilj od početka sezone, zaboravili smo sve što se već desilo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvotimac Partizana kaže da više nema osvrta na Evroligu i ono što se desilo u Madridu

  • 6

Košarkaši Partizana polako, ali sigurno skreću svoj kurs sa Evrolige ka ABA ligi, pošto ih već u ponedeljak čeka prvi meč četvrtfinala regionalnog takmičenja protiv Studentskog centra.

Zbog zauzetosti "Štark Arene", meč će biti odigran u dvorani "Aleksandar Nikolić", a tradicionalno se očekuje velika podrška Grobara svojoj ekipi. Susret počinje od 19.00 časova.

Prvotimac Partizana, Danilo Anđušić naglasio je da neće da se osvrće na ono što se već desilo u Madridu u Evroligi i da je crno-belima od samog starta najvažnija bila ABA liga i titula u ovom takmičenju.

- Vraćamo se na ABA ligu, vraćamo se na plej-of. To nam je bio i cilj od samog početka sezone, da dođemo do titule u ABA ligi. Sutra se igra protiv Studentskog centra, a oni su pokazali u dva navrata kada smo igrali sa njima da nisu nimalo naivna ekipa. Dobro su složeni, igraju dobru košarku i neće biti lako, ali sa pravom motivacijom i fokus mislim da možemo da otvorimo ovu seriju kako treba, sa pobedom i da tako odemo na tu drugu utakmicu u Podgorici. Zaboravili smo sve što se dešavalo u prethodnom periodu, okrećemo se novim ciljevima.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović: Okrećemo se ABA ligi, to nam je najvažnije takmičenje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    14. maj 2023 | 17:33

    Axaxaxaaxx, kao niste se palili na Evroligu?????? Kakvi grobarski spinovi, sta li ce te pricati, kad vas oducimo i od ABA lige!!!!!!!

  • Cubaka

    14. maj 2023 | 17:42

    Koji licemeri, odjednom im je ABA prioritet.

  • alal vera alal vera

    14. maj 2023 | 18:24

    a zašto bi hrvati igrali srpsku ligu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA