≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NBA superzvezda u enormnim problemima: Klub ga odmah suspendovao zbog mahanja pištoljem, liga ispituje slučaj!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikako nije dobro po njega...

  • 0
Dža Morent Foto: Tanjug/AP

Novi skandal, nova kazna. Memfis Grizlisi su odlučili da ponovo suspentuju Dža Moranta, koji je još jednom napravio identičan eksces tako što je vitlao pištoljem u jednom Instagram lajvu kod svog druga. Čeka se odluka i NBA lige.

Dža Morant se pominjao kao mogući MVP lige, ali, ista stvar ga je koštala nekoliko utakmica i suspenzije, koja ga je i udaljila od borbe za to priznanje. Nije igrao čak osam utakmica, dobio je kaznu i od Memfisa, rekao je da će se smiriti, ali...

Morantu je trebalo samo dva meseca da ponovi gluposti, iako je u poslednji mah na video klipu pokušao da skloni pištolj, ali nije uspeo.

Grizlisi su oprostili jednom, tada je i sam Morant obećao da će uzeti neko vreme van košarke kako bi sredio svoje unutrašnje probleme u glavi, međutim, izgleda kao da su ti problemi znatno veći od očekivanih.

Nije njegov tim jedini koji će da ga kazni, pošto je i sama NBA liga rekla da će ispitati ovaj slučaj, kako bi propisno kaznila košarkaša za vandalsko ponašanje.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović: Okrećemo se ABA ligi, to nam je najvažnije takmičenje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA