Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog ove izjave je Embid na stubu srama: "Ne možemo Harden i ja sami..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije MVP štedeo saigrače

  • 3
džoel embid Foto: Tanjug/ap

Košarkaš Filadelfije Džoel Embid privukao je veliku pažnju izjavom koju je dao posle poraza njegovog tima od Bostona u majstorici polufinala Istoka!

MVP NBA lige optužio je saigrače, ne računajući Džejmsa Hardena, da su morali više da se potrude kako bi se plasirali u finale - te je na taj način izazvao gnev u košarkaškom svetu.

- Imamo nedovršeni posao, ništa nismo osvojili i imali smo šansu, logično, igraš sedam utakmica i imaš šansu čak i kod kuće da završiš posao, ali mislim da smo imali sve što je potrebno da pobedimo. Ne znam šta se dešava, Harden ima opciju da produži ugovor, ali to je na njemu i ekipi. Verujem da zajedno možemo da uradimo mnogo. Niko ne može da igra sam. Džejms Harden i ja ne možemo da pobedimo sami. Zbog toga se košarka igra pet na pet. Potrebno je da svi pronađemo način da budemo bolji - odgovorio je Embid na pitanje da li će Harden ostati u timu i naredne sezone.

Sam Embid je bio očajan ovu sedmu utakmicu. Postigao je samo 15 poena, dok su Seventisiksersi izgubili sa 24 razlike. Ujedno, centar File je postao prvi MVP u istoriji koji nije igrao finale Konferencije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    15. maj 2023 | 10:34

    Hahahaha sad provalio da se košarka igra 5 na 5.E ljakso jedan imao si procenat šuta kao moja baba a okrivljuješ saigrače sram te bilo.

  • Majstor

    15. maj 2023 | 11:28

    Druže MVP, ti i moraš sam..

  • delija

    15. maj 2023 | 12:35

    Rece covek koji ima dva dodavanja na utakmici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA