Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakav raspad sistema: Dan posle šokantnog poraza Harden već "beži" od Embida iz Filadelfije!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati novinar Adrijan Vojnarovski piše o potencijalnom povratku Džejmsa u Hjuston Roketse

  • 3
KK Filadelfija - KK Majami Foto: Tanjug/AP

Šokantan poraz Filadelfija Seventisikersa u majstorici od Boston Seltiksa značio je i oproštaj aktuelnog MVP-ja NBA lige, Džoela Embida od borbe za šampionski prsten. Posebno je za Sikserse bolan bio način na koji su poraženi, pošto su u drugom poluvremenu delovali kao raspuštena banda.

I dok je Embid za sve okrivio svoje saigrače na konferenciji za medije, istakavši da ne mogu samo Džejms Harden i on da vuku tim napred, već je stigla reakcija sa druge strane.

Naime, kako prenosi iskusni i cenjeni novinar, Adrijan Vojnarovski, Harden vrlo ozbiljno razmišlja da ovog leta napusti Seventisikerse i svoju karijeru nastavi u Hjustonu!

Bio bi to Hardenov povratak u Hjuston posle dve godine pauze. U međuvremenu je bio deo Bruklina, pre nego što je otišao kod Embida i družine.

Ove sezone, Džejms Harden ima proseke od 21 poena uz 6,1 skoka i 10,7 asistencija, tako da bi to bio veliki udarac za Seventisikserse.

(Telegraf.rs)

Video: Gordonu gde god da bacite loptu, to je alej-up: A Nikola Jokić to zna najbolje da radi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA