≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan u finalu ABA lige domaćin Zvezdi u Sloveniji? Crno-beli prijavili Stožice zbog problema u Areni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi potresi u regionalnom takmičenju

  • 56
KK Partizan, KK Real Madrid Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Partizana posle završetka sezone u Evroligi, vraćaju se takmičenju u ABA ligi gde ih u četvrtfinalu očekuje ekipa Studentskog centra iz Podgorice, a pored borbe na terenu, crno-beli suočavaju se sa problemima i organizacijom mečeva, van njega. 

Naime, tokom sezone crno-beli su spektakularne mečeve igrali u Štark Areni, obarali su rekorde po poseti, da bi na kraju sezone došlo do izvesnih problema i nedostatka termina. Tako, meč sa Studentskim centrom, crno-beli će igrati u hali "Aleksandar nikolić", a kako Mozzart Sport prenosi, eventualno finale protiv Crvene zvezde neće biti odigrano ni u Beogradu.

Takođe, zbog ove odluke pobunili su se naivjači koji imaju pretplatne, sezonske karte, jer je popularni Pionir tesan za sve koji imaju ulaznice. Shodno tome, kao vid revolta, reagovao je partizan pa je rako odlučio da domaći teren za utakmice eventualnog finala ABA lige bude u Slovniji, i to, u hali Stožice  koja ispunjava uslov da primi sve navijače sa godišnjim kartama.

Kako Mozzart navodi, niko ne očekuje da se 11.5000 navijača uputi ka Sloveniji, već su crno-beli ovo uradili kako bi ukazali na problem i kako ne bi ispustili prednost koju imaju igranjem u Areni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    15. maj 2023 | 18:29

    Moze li da prodje jedan dan a da sa ovima ne bude neki cirkus. Onu su rodjeni za satru sa klovnovima.

  • kile

    15. maj 2023 | 18:24

    Ma u Dražena Petrovića tamo su kući kakva Slovenija.Sramota.

  • pitam zbog zabrinutog komšije

    15. maj 2023 | 18:17

    zagreb nema termin.karlovac split zadar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA