≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog ovoga kažu da slobodna bacanja nisu laki poeni: Košarkaš sa penala šutirao 0/13, publika bila u neverici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovakve stvari se očigledno dešavaju...

  • 0
Dešon Frimen, Nevezis, Žalgiris Printskrin: Twitter / BasketNews_com

Ekipa Nevezisa će dugo pamtiti revanš četvrtfinalne serije protiv Žalgirisa, gde su poraženi sa 92:86 od aktuelnog prvaka Litvanije. Tim porazom su ispali iz takmičenja, ali veoma lako je i ishod ovog meča mogao biti drugačiji.

Iako deluje kao floskula, ali je Nevezis bio jako blizu pobede. Njima je nedostajalo samo da njihov najbolji poenter večeri Dešon Frimen postigni makar polovinu slobodnih bacanja koje je izveo, pošto je uspeo da promaši svih 13 koje je imao.

Tako je, Dešon Frimen je bio najefikasniji u svojoj ekipi sa 16 poena, ali je promašio i 13 slobodnih bacanja na utakmici. Za tri poena nije ni pokušavao, a svi poeni koje je postigao su bili dvojke, gde je imao više od 50 odsto uspešnosti (osam od 14).

Međutim, dosta velika boljka mu je bio taj šut sa slobodnih bacanja, što su primetili i igrači Žalgirisa koji su ga na kraju namerno faulirali kada je Nevezis pokušavao da stigne rezultat.

(Telegraf.rs)

Video: Za Jokića nema predaje nikada: Zato je Denver dao trojku i dobio slobodna bacanja uz nju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA