≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Embid "plakao" kako ne može sve sam, Filadelfija mu izlazi u susret: Seventisiksersi otpustili trenera

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neuspeh se ne prašta

  • 0
Dok Rivers Foto: Tanjgu/AP

Filadelfija Seventisiksersi su pretrpeli veliki neuspeh u plejofu NBA lige, gde su poraženi u polufinalu Istočne konferencije od Bostona sa 4:3. Nije mogao da im pomogne ni MVP regularnog dela, Džoel Embid, koji je imao poprilično lošu seriju.

Odmah posle serije, Džoel Embid je kukao kako "on i Džejms Harden ne mogu sami da igraju", te da su ostali krivi za neuspeh. Nije dugo trebalo ni čelnicima Filadelfije da reaguju, pa je ceh loših rezultata platio Dok Rivers, trener ekipe.

On je dobio otkaz, što prenosi renomirani novinar Adrijan Vojnaroski. Najveći problem i zamerka ekipe je bila ta što je Rivers u svoje tri sezone, sva tri puta stigao samo do polufinala Konferencije, što ne ispunjava očekivanja kluba.

Još nije poznato ko će biti novi trener Filadelfije, ali postoji nekoliko kandidata u vidu Majka Budenholzera, Sema Kasela, Majka D'Entonija, Nika Nursa, Frenka Vogela i Montija Vilijamsa.

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Hjustona tražio da mu izbace oca sa utakmice, inače trenera Klipersa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA