≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jokić otkrio šta mu je prolazilo kroz glavu kada su Lejkersi sa 20 smanjili na tri razlike u finišu

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pobeda je pobeda", jasan je bio srpski košarkaš

  • 0
Nikola Jokić Printskrin: Youtube/House of Highlights

U jednom trenutku imali su +21, u drugim samo tri razlike na svom kontu i prilika da rival eventualnom trojkom dođe do egala u poslednjem minutu! Ovako se najlakše može opisati meč koji je Denver odigrao protiv Los Anđeles Lejkersa na startu finala Zapada!

Dobili su Nagetsi ovaj duel sa 132:126, najviše zahvaljujući Nikoli Jokiću i njegovom novom tripl-dablu, mada je Lebron Džejms pri rezultatu 129:126 imao priliku da izjednači.

Upravo je to bila tema jednog od pitanja koje je Jokić odbio posle meča, odnosno šta mu je prolazilo kroz glavu kada je pogledao u semafor i video da nema one "stare" razlike.

- Znali smo da će se vratiti u jednom trenutku. To je težak tim, a pobeda sa jedan ili 20 razlike u ovo doba godine, nema razlike. Pobeda je pobeda - rekao je Srbin koji se osvrnuo na samu utakmicu:

- Imali smo uspone i padove. U prvom poluvremenu smo kontrolisali igru. Kontrolisali smo sve. Tempo igre, odbranu, skok. A u drugom smo sve to izgubili. Lejekri su zaista dobra ekipa, a mi smo u drugom poluvremenu izgubili ono što nas je krasilo u prvom.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić ubacio "nemoguću" trojku uz zvuk sirene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA