Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi su primetili Jokićeve ogrebotine posle meča sa Lejkersima: Nikola kao da je prošao kroz bitku na Sutjesci

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki broj igrača i navijača zapitao se kako sudije malo više ne štite srpskog košarkaša

  • 9
Nikola Jokić, ogrebotine Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Uspešan je bio start Nikole Jokića u plej-ofu NBA lige. Tripl-dabl i pobeda Denver Nagetsa protiv Los Anđeles Lejkersa biće dobra podloga za nastavak borbe za veliko finale - 132:126.

Najbolji srpski košarkaš postigao je 34 poena, uhvatio je 21 skok i podelio 14 asistencija za 41 minut proveden na terenu ove noći.

Ipak, jedna stvar je mnogima zapala za oko posle ovog meča, a to je neverovatno veliki broj ogrebotina na njegovim rukama, što će reći da su Lejkersi zaista koristili apsolutno sve ne bi li zaustavili našeg centra.

Mnogi naši navijači su u šali komentarisali da je Jokić prošao kroz bitku na Sutjesci, a ne prvi meč plej-ofa protiv Lejkersa. Kada se pogleda energija koju je Nikola uložio noćas, može se reći da je to zaista bio jedan nadljudski napor. Sve ogrebotine bile su vidljive i na video snimku koji je objavila NBA liga.

Ali ovo je i još jedna opomena sudijama da malo više obrate pažnju o tome kako igrači Lejkersa brane Jokića, kako se ponovo ne bi desilo da Nikola "iskasapljen" izlazi sa terena.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić ubacio "nemoguću" trojku uz zvuk sirene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sula

    17. maj 2023 | 09:47

    Koja god bitka da je …..?POBIJEDIO JE OPET!

  • Jasim

    17. maj 2023 | 12:43

    Sta radi covek svaka mu cast, tesko da mozo neko da ga prestigne u buducnosti ,ako ovako nastavi jos 2 sezone ima da im da veliki domaci zadatak.Jokic i Djokovic su stvarno ponos svakog Srbina

  • Srbenda

    17. maj 2023 | 09:32

    Ma jok, ovo bitka na Neretvi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA