Vreme čitanja: oko 1 min.

"Niko nije očekivano pobedu, pa ni mi! Da li možemo da kompletiramo čudo?": Studenti "naoštreni" pred Partizan

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Studentskog centra se nada čudu

  • 8
Andrej Žakelj Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Studentskog centra savladali su Partizan u Beogradu i sada imaju dve meč lopte za plsaman u polufinale ABA lige. Prva je u četvrtak od 19.00 časova u Podgorici u dvorani "Morača".

Naravno, Podgoričanima je sada motivacija dodatno porasla posle velikog iznenađenja u Beogradu, ali tu ne žele da se zaustave i žele da kompletiraju posao pred domaćom publikom.

Trener Studenata, Andrej Žakelj kaže da ni sama ekipa iz Podgorice nije verovala da može da dobije Partizan, ali da se to na kraju desilo.

- Niko nije očekivao pobedu nad Partizanom, iskreno ni mi. Želeli smo da budemo konkurentni, želeli smo da se predstavimo u dobrom izdanju, odigrali smo agresivno, sa mnogo energije i na kraju smo stigli do iznenađenja i podviga. Čestitam igračima od srca još jednom - rekao je Žakelj.

Dodaje da je naredna utakmica važna za Partizan, a da njegovi igrači mogu da odigraju rasterećeno.

- Utakmica koja sledi je od ogromnog značaja za Partizan, mi smo rasterećeni, motivisani i spremni na borbu. Ono što je izvesno, Partizan će biti daleko agresivniji i čvršći u svakom duelu. Moraćemo da odgovorimo istom merom, ako želimo, a želimo da budemo ravnopravni. Da li možemo da kompletiramo čudo? U ovom momentu očekujem da odigramo dobru utakmicu sa mnogo energije i agresivnosti - podvukao je trener Studenata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    17. maj 2023 | 15:28

    Sve i da ne uđu u finale ABA lige i da ne osvoje dobijaju vajld kartu i odoše u evro ligu .Neko ide zaslugom na parketu ,neko na mufte 😭😭😭😭😭

  • Ned

    17. maj 2023 | 16:24

    izgubiti ćete mimum 30 razlike.

  • Dusan

    17. maj 2023 | 19:00

    Zgazite Franjevce, napred studenti!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA