Vreme čitanja: oko 1 min.

Igrač Barselone stigao na F4 Evrolige i odmah dobio pitanje o Partizanu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da su crno-beli prošli Real, igrali bi upravo protiv Barse

  • 1
KK Crvena Zvezda - Barselona Foto: Nikola Tomić

Svi učesnici fajnal-fora Evrolige stigli su u sredu u Kaunas i već u petak ih očekuju polufinalne utakmice i borba za naslov prvaka Evrope!

Olimpijakos i Monako su prvi par, dok će drugi činiti Real i Barselona čiji igrač Tomas Satoranski je po dolasku u Litvaniju odmah dobio pitanje vezano za Partizan.

Tačnije za tuču koja je viđena protiv "kraljevskog kluba", a na konstataciju španskog novinara da je ona možda promenila tok serije rekao je:

- Moguće je! Bez Pantera, videlo se to, posebno protiv zone, "tražili su ga", ali on jednostavno nije mogao da bude na terenu. Serija je imala sve. Bilo je nemoguće predvideti bilo šta pre pete utakmice. Real je uložio veliki napor, pogotovo u trećoj i četvrtoj utakmici, igrajući protiv 20.000 ljudi - rekao je Satoranski i dodao:

- I njih su pogodile sankcije. Ali nikada ne smete da ih isključite, imaju igrače sa identitetom pobednika kao što su Rudi Fernandez i Serhio Ljulj koji su osvojili sve. Ipak, ne razmišljamo o tome što ne igraju Jabusele i Dek, fokusirani smo samo na sebe. Mada nema sumnje da će im Dek nedostajati. Čak i ako je to vaš najveći rival, nikad ane želite da vdiite da je neko povređen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA