≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tristan Vukčević oduševio NBA skaute: Košarkaš Partizana odigrao strašan meč u SAD

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubacio je 21 poen za 16 minuta

  • 6
Tristan Vukčević Printskrin: Youtube/Transition Takes

Košarkaš Partizana Tristan Vukčević trenutno se nalazi u SAD, gde pokušava da se dokaže pred NBA draft i prema informacijama koje stižu "preko bare" oduševio je tamošnje skaute.

Pored toga što je na "NBA Draft Combine" treningu pokazao zavidno umeće, kao i da ima sjajan šut, Vukčević je sve to demonstrirao i na utakmici u kojoj je ubacio 21 poen za samo 16 minuta.

Vukčević je trojke pšutirao tri od tri, za dva poena je imao dva promašaja (5/7), dok je pogdio i dva od tri slobodna bacanja.

- Veliki uticaj Tristana Vukčevića koji je pokazao svoje odlične veštine. Nema mnogo velikih momaka na ovom draftu koji mogu da šutiraju i poentiraju iz svakog ugla terena kao on - rekao je Džonatan Givoni, analitičar ESPN-a.

Vukčević je ove sezone u dresu Partizana igrao promenjivo. U ABA ligi je imao učinak od 8.1 poena i 3.2 skoka za 14 minuta, dok je u Evroligi beležio 1.2 poena i 1.2 skoka po meču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tresa

    18. maj 2023 | 10:11

    Sve odusevi samo Zoca nikako,koji ni ove godine nece nista osvojiti (jedino pehar za top 8 ako ga dodeljuju)

  • Lik

    18. maj 2023 | 09:34

    Mali će da kida kad ga malo ubrzaju.

  • MM

    18. maj 2023 | 11:56

    Koliko je srozano i dekadentno društvo,kad pojedinci slave osvajanje sedmog mesta!?Gde su teške pare potrošene, na igrace ,na naj boljeg trenera u četri galaksije,na mito i plaćanje sudija,na lobiranje kod Maršala i na kraju uspeh 7.mesto-jadno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA