Vreme čitanja: oko 1 min.

Potpuno očekivano: Bugarin je MVP Evrolige, Vezenkov ostavio konkurenciju u prašini

Vreme čitanja: oko 1 min.

Olimpijakos se sa njim domogao prvog mesta na tabeli u ligaškom delu sezone

  • 2
saša vezenkov Foto: MN Press

Košarkaš Olimpijakosa, Saša Vezenkov proglašen je za najkorisnijeg igrača ligaškog dela sezone u Evroligi danas na otvaranju Fajnal fora u Kaunasu.

Bugarski igrač prethodno je već dobio trofej "Alfonso Ford" za najefikasnijeg košarkaša takmičenja, a danas je samim tim kompletirao set priznanja onim najvećim.

Ni najmanje ne treba da čudi što je Saša proglašen za MVP-ja, uzimajući u obzir da je njegov Olimpijakos obezbedio prvo mesto na tabeli u ligaškom delu, a potom se domogao i Fajnal fora pobedom u seriji nad Fenerbahčeom.

U proseku je beležio čak 17,2 poena po utakmici, a uz to je imao i najveći prosečni indeks koji je iznosio 21,2 poena, što su zaista fenomenalne brojke za bugarskog igrača.

Odmah nakon objave, ispod Tvita Evrolige javili su se Bajern i Monako, koji su gospodski čestitali Vezenkovu na osvajanju priznanja. Pirejci na Fajnal foru u polufinalu igraju protiv Monaka.

(Telegraf.rs)

Video: Bogdan Bogdanović o sjajnoj sezoni Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA