Vreme čitanja: oko 1 min.

Novinarka izazvala veliku pažnju izjavama o Jokiću: "Gledala sam ga prvi put i evo šta sam slala prijateljima"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lisa Salters je samo potvrdila ono što celi svet zna

  • 0
Nikola Jokić Printskrin: Youtube/House of Highlights

Sve one koji prate Denver i Nikolu Jokića, pogotovo srpske navijače, iznenadilo je to ko je asu nagetsa uzimao izjavu na terenu - malo posle utakmice protiv Los Anđeles Lejkersa.

U pitanju je bila novinarka Lisa Salters koja je, nakon te prve utakmice, privukla veliku pažnju javnosti u SAD izjavama o Jokiću. kao NBA prezenterka uključivala se u program uživo i samo je u superlativu pričala o Nikoli.

Na pitanje kako je uopšte uživo gledati Jokića, Lisa je rekla:

- Zanimljivo je to da ga do sada nisam videla kako igra. Ovo je ustvari prvi put da sam ga uživo gledala kako igra i moram da priznam da nisam toliko obraćala pažnju na njega. On je sprektakularan, neverovatno dobar i nezaustavljiv.

- Gledajući ga kako igra, slala sam poruke prijateljima i govorila: "Znate šta? Ovaj momak je stvarno dobar."A oni su mi odgovarali: "Pa pokušavamo da ti kažemo to." Iskreno, nisam obraćala pažnju zbog toga što sam malo mečeva Denvera uopšte radila - poručila je Lisa.

Jokić je, inače, protiv Lejkersa ušao u istoriju NBA lige i ostvario je još jedan tripl-dabl. Nagetsi su tu utakmicu dobili rezultatom 132:126, a vi u nastavku možete pogledati i Lisin intervju sa Nikolom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA