≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogdan Bogdanović slikom otkrio novi dres Srbije: Evo u čemu će Orlovi juriti zlato na Mundobasketu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vratiće se u plavu primarnu boju, koje nije bilo još od perioda Srbije i Crne Gore

  • 14
Bogdan Bogdanović Foto: Marko Jovanović

Košarkaš Atlanta Hoksa i reprezentativac Srbije, Bogdan Bogdanović predstavio je dres u kom će Orlovi učestvovati na ovogodišnjem Mundobasketu koji se održava na Filipinima, u Indoneziji i Japanu.

Bogdanović je objavio novi dres na Instagramu, čime je još jednom potvrdio da će učestvovati na Mundobasketu u dresu Srbije.

On je tako i predstavio garnituru, tamnu plavu u kojoj će Srbija igrati svoje mečeve na Filipinima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic)

(Telegraf.rs)

Video: Bogdan Bogdanović o sjajnoj sezoni Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сл.Ђ.Бијелић

    20. maj 2023 | 19:31

    Готово све бих поздравио у овом дизајну дреса и шортса за предстојеће Светско првенство уз опаску да изглед па, дакле, и дизајн тренерке и осталих делова опреме још нисмо видели... Основна, озбиљна и упозоравајућа примедба: поредак боја на ивицама или порубима, као и на појасу шортса је - апсолутно неодговарајући, првенствено због тога што у њему (поретку...) није поштована симболика наше националне тробојке, оно чувено “црвено, плаво, бело”... Кад начнем ту тему и све досадашње пропусте, тад ми се свакакве мисли врзмају по глави... Код озбиљних нација и у уређеним системима овакви пропусти су незамисливи... Молим вас, све “надлежне”, мењајте тај редослед боја у складу са нашом тробојком, хоћу да нас гледам на победничком постољу са српским бојама, а не овако... Чините ‘вако, да нам свима буде боље... До победе у Манили!!!

  • Miki

    20. maj 2023 | 20:04

    Dres nije nista posebno. Moglo je to mnogo lepse.

  • Косингас

    20. maj 2023 | 20:14

    Опет плава боја? Па, докле више Даниловићу? Докле? Наша примарна боја је црвена и ми треба да будемо црвени. Као све репрезентативне селекције Србије, у свим спортовима. Доста више са враћањем у прошлост. Ми смо Србија, нисмо више Југославија.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA