Vreme čitanja: oko 1 min.

Lebron slučajno razbio usnu sudiji: "Čekao si na to 25 godina"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čitav meč ostao je u znaku fenomenalnog Džamala Mareja, koji je ubacio 37 poena, dok je naš Nikola Jokić dodao 24. Ipak, tokom susreta, mnogima je promakao jedan detalj

  • 0
Skot Foster i Lebron Džejms Printsceen: Twitter/ @NBA

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su na gostovanju Los Anđeles Lejkerse rezultatom 119:108, u trećem duelu finala Zapadne konferencije NBA lige.

Čitav meč ostao je u znaku fenomenalnog Džamala Mareja, koji je ubacio 37 poena, dok je naš Nikola Jokić dodao 24. Ipak, tokom susreta, mnogima je promakao jedan detalj.

Naime, krajem druge deonice, viđena je jedna neobična situacija. Prva zvezda Lejkersa, Lebron Džejms, zalateo se u kontri ne gledajući šta je ispred njega, a baš tamo, našao se sudija Skot Foster.

Došlo je do slučajnog sudara, baš u trenutku kada je Foster u ustima imao pištaljku, te je arbitar završio krvavih usta i razbijene usne, pa mu je morala biti ukazana pomoć.

Naravno, nije Lebron to namerno uradio, a nakon duela se i izvinio. Ipak, arbitar je bio dobro, pa se našalio: "Čekao si na to 25 godina".

(Telegraf.rs)

Video: O ovom duelu Jokića i Lebrona bruji NBA liga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA