Vreme čitanja: oko 1 min.

Kladionice zbog Jokića i Batlera povukle drastičan potez: Veliki preokret u kvotama za NBA titulu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Denver preuzeo ulogu glavnog favorita posle fenomenalnih partija protiv Lejkersa

  • 2
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Denver Nagetsi su na korak od plasmana u veliko finale NBA lige, koje nikada u istoriji franšize nisu igrali i sada su prema kladionici Mozzart glavni favoriti da se okite prstenom.

Na krilima Nikole Jokića, koji igra nestvarno i prosečno beleži tripl-dabl u plej-ofu, a koga prati i Džamal Marej, uz odličnu timsku igru i bitne uloge koje imaju Majkl Porter Džunior, Kentavijus Koldvel Poup i ostali igrači, doveli su do toga da je Denver počistio Minesotu, potom bio dominantan protiv Finiksa, a za sada je još dominantniji protiv Los Anđeles Lejkersa i trenutno vodi sa 3:0 u seriji.

Jokić i družina u noći između ponedeljka i utorka od 02.30 imaju prvu meč loptu za veliko finale.

Na drugoj strani, na Istoku, Majami vodi sa 3:0 protiv Bostona, što je veliko iznenađenje.

Ovakvi rezultati uticali su i na kladionice. Niko se nikada u istoriji NBA lige nije vratio nakon što je gubio sa 3:0 u seriji. Zbog toga i bukmejkeri smatraju da će u finalu igrati Denver i Majami, a tamo takođe imaju favorita.

To je Denver, jer je trenutno u Mozzart-u kvota da će se tim Nikole Jokića okititi prstenom 1,5. Drugi favorit je Majami sa kvotom 3,40, na Boston je kvota 15, dok su Lejkersi faktički otpisani i na njih je kvota 30.

Pogledajte i sve kvote kladionice Mozzart.

Podsetimo, pre starta finalnih serija konferencija glavni favoriti po kladionicama bili su Boston Seltiksi sa kvotom između 2 i 2,10. Na Denver je tada kvota bila 3,25, na Lejkerse 4,00, a na Majami 15.

(Telegraf.rs)

Video: Sada je već tradicija: Jokić i Džordan u proslavi pobede "Tri poljupca hoću ja"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA