≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istorijska partija, proslava i poklon za ćerkicu: Ovo su Jokićevi snimci koje morate da pogledate

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo su momenti koji će se pamtiti

  • 1
Nikola Jokić Foto: AP/Tanjug

Dobro pogledajte ove fotografije i video snimke, jer to je istorija NBA lige! Istorija za koju je najviše zaslužan srpski košarkaš Nikola Jokić!

Odveo je svoj Denver prvi put u veliko finale NBA lige, novim tripl-dablom srušio rekord Vilta Čemberlena star 56 godina, a na kraju je nagrađen MVP titulom za najboljeg igrača Zapadne Konferencije.

Jokić je četvrtu utakmicu protiv Lejkersa završio sa 30 poena, 14 skokova i 13 asistencjja, a među njima se nalazi nekoliko ludih šuteva. To se posebno odnosi na dve trojke, a onom u na tri minuta do kraja praktično je "zakucao" Lejkerse.

Iako je, bez premca, bio najbolji u ovom ple-ofu, Jokić je posle meča istakao da je ovo kolektivna pobeda Denvera i na kraju je kao kapiten podigao pehar za najbolji tim Zapada.

Nedugo nakon što je dobio te nagrade, Jokić je otišao na tribine, u zagrljaj svoje braće i supruge Natalije - dok je ćerkica Ognjena dobila "specijalan" poklon od oca u vudu šampionskog kačketa.

Kako je sve to izgledao, možete pogledati ispod:

(Telegraf.rs)

Video: Trojka u lice Kralju: Ovako je Jokić poslao projektil preko Lebrona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    23. maj 2023 | 09:58

    Ljudi moji, gledajte ovo je čudo neviđeno od igrača. Ovo je istorija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA