≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladi košarkaš Partizana pamtiće svoj debi: Lesor skakao, Naneli zvao publiku, Drezgić vodio navijanje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjajna atmosfera u redovima crno-belih, debi za pamćenje šesnaestogodišnjeg košarkaša

  • 4
Savo Drezgić i Jam Madar vode navijanje Foto: Printskrin

Košarkaši Partizana u ponedeljak su uspeli da prebrode prvu prepreku u plej-ofu ABA lige i prođu Studentski centar trijumfom u trećem meču 112:83.

Osim po sjajnom šutu i vrlo atraktivnoj igri, navijači Partizana pamtiće ovaj susret i po debiju Sava Drezgića u ABA ligi.

Navijači su dočekali ulazak mladog košarkaša uz gromoglasan aplauz i uzvikivanjem njegovog imena sa tribina, a on im se kasnije odužio i prvim poenima.

Pored gledalaca i košarkaši su njegov ulazak propratili u sjajnom raspoloženju. Matijas Lesor je prednjačio i u ritmu navijača je "lupao" reklamni baner u momentima kada je šesnaestogodišnjak ulazio na teren, dok je Džejms Naneli pozvao pristalice da pruže podršku mladom košarkašu.

Posle meča Drezgić je dobio i megafon i na kratko poveo navijanje u društvu Jama Madara i naravno, opet francuskog centra koji je sve vreme skakao.

Pored dva poena, kadet Partizana je na debiju u regionalnom prvenstvu uhvatio jedan skok i podelio dve asistencije uz tri promašena šuta iz igre.

(Telegraf.rs)

Video: Bogdanović aplaudirao svom nasledniku: Mladi Drezgić (16) dao prve poene za Partizan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Era

    23. maj 2023 | 10:54

    Ne trebaju igrači to da rade, ne slaže!m se sa upravom što to dozvoljava, trebaš da pozdraviš publiku i to je to! Kakvo navijanje, kakvo bacanje u publiku, vređanje Zvezde, to ne priliči klubu kao što je Partizan! To je moje mišljenje, da li je ispravno ili nije pokazaće vreme!!!

  • MM

    24. maj 2023 | 04:45

    Sve je stvar intelektualnog sklopa osobe,količine procitanih knjiga,vaspitanja iz porodice....PRIMITIVIZAM je karaktera osobina bliska navijački grupi iz Zagorja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA