≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grobari će omrzeti Hezonju, Hrvat poručio Jabuseleu: "Okrenuo si seriju, Evroliga je ovde zbog tebe"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neće se ove reči svideti navijačima Partizana

  • 18
Mario Hezonja, KK Partizan, KK Real Madrid Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Real iz Madrida je uspeo da napravi pravo čudo i da osvoji Evroligu u veoma uzbudljivom finalu u Kaunasu protiv Olimpijakosa, gde je Serhio Ljulj u poslednjim sekundama doneo pobedu "Kraljevima" - 79:78. Niko nije verovao u njih, ali su oni to uspeli.

Nestvaran put je prošao Real kako bi stigao do titule u Evroligi, praktično su već bili viđeni da ispadnu u Plejofu, kada je Partizan imao vođstvo od 2:0 posle dve utakmice u Madridu, imali su crno-beli zatim i dva meča na svom terenu, ali nijedan nisu iskoristili.

Vratili su Madriđani brejk, vratili su seriju u Španiju i tamo su u majstorici bili bolji od Partizana za plasman na Fajnal for. Verovatno bi sve bilo drugačije da se u drugoj utakmici u Madridu nije dogodila "ona" tuča, u kojoj je Geršon Jabusele krajnje nesportski oborio Eksuma sa leđa. Australijanac je do tog momenta bio zvezda vodilja Partizana, ali je nakon te povrede zaigrao dosta loše, bez samopouzdanja.

Sumnjalo se na najgoru povredu Dantea u toj situaciji, ali je on uspeo da se oporavi za meč u Beogradu, gde i nije ličio na sebe. Posle finala, posle smirivanja svega, isplivao je snimak i na kom se vidi kako Mario Hezonja upućuje reči upravo Jabuseleu, gde ističe njega kao glavnog heroja preokreta protiv Partizana, ali i osvajanja Evrolige.

- J...o si promenio čitavu seriju, ovde smo zbog tebe. Promenio si čitavu sezonu - rekao je Hezonja, dok je Jabusele bio u suzama.

(Telegraf.rs)

Video: “Užas, ja sam inače hladnokrvan, ali…”: Hezonja o tragediji u Beogradu:

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    23. maj 2023 | 16:13

    Ne viđoh da je iko iz Reala rekao neku "vaspitnu" na račun Jabuselea. Dakle, svi su kolektivna g**na. Hezonja možda voli Partizan ali zapamtite, Real i Španci generalno su najveći ološ što se sporta tiče. Može im se skinuti kapa što ne biraju sredstva da dođu do cilja, a to se samo pamti, nažalost. Što se Partizana tiče, ne gotivim ga previše ali ne može kapiten tima da bude nestabilna ličnost. Možda većina zasluga u globalu pripada njemu ali on je glavni krivac što je Partizan ispao. Da sam znao da će ispasti, volio bih da je bar pljusnuo šamar onome Ljulju, kad je već zategao bio.

  • Doktor

    23. maj 2023 | 16:51

    Što zamagljujete stvari. Seriju nije okrenuo Jabusele, već Panter, glupim i nepromišljenim potezom. Znaju to i u Partizanu, ali neće da ga ljute, da ne ode u neki bolji klub.

  • Ieia

    23. maj 2023 | 16:05

    Pa realno jeste, da nije napravio onaj huliganizam oni bi ispali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA