≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedino je Snup Dog verovao Jokiću: Evo šta je rekao i predvideo čuveni reper

Vreme čitanja: oko 1 min.

Denver će prvi put u svojoj istoriji igrati finale NBA lige

  • 1
Snup Dog Printscreen: Twitter/@LeChina17

Srpski košarkaš Nikola Jokić oduševio je navijače i košarkaške stručnjake i potpuno ućutkao sve kritičare neverovatnim partijama u plej-ofu, a ono što je uradio u seriji protiv Lejkersa, ostaće zapisano u košarkaškim udžbenicima. 

Jokić je četvrti meč završio sa 30 poena, 14 skokova i 13 asistencija, i sada može da se odmori pre velikog finala. Ono što je zanimljivo je to da je malo ko verovao u Džokera. Često osporavan, na momente diskreditovan, Somborac je igrao svoju igru. Ipak, bilo je i onih koji su verovali da srpski centar i dvostruki MVP NBA lige može do finala i titule. Jedan od njih je i čuveni reper Snup Dog koji je još tokom serije Denvera i Finiksa istakao da tim iz Kolorada ima najveće šanse za titulu.

- Potrebna je dobra hemija. Nagetsi su sa razlogom bili prvi na Zapadu. Imati prvo mesto tu znači imati odličan tim. To pokazuju sada. Imaju par delova koji su im nedostajali. Marej je pravi plej, a Džoker je najbolji plejmejker u timu. Meni deluje da im se sve poklopilo i verujem da ih gledamo  sledećoj rundi - rekao je tada Snup Dog.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte poslednju odbranu Denvera i zaustavljanje Lebrona za veliko finale NBA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    23. maj 2023 | 22:50

    To je onaj Dogi Dog(sto ga koristi Milan Tarot kad leci slusaoce )

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA