≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši NBA igrač sramnim izjavama uvredio Jokića i Denver

Vreme čitanja: oko 1 min.

Arenas unizio sve ono što su Nikola i Nagetsi uradili do sada

  • 23
Nikola Jokić Foto: Privatna arhiva

Nekadašnji NBA košarkaš Gilbert Arenas uputio je uvredljive komentare na račun Nikole Jokića i Denver Nagetsa, odnosno njihovog puta ka najboljoj ekipi u pomenutom takmičenju!

Arenas, koji je svojevremeno igrao za Golden Stejt, Vašingron, Orlando i Memfis, gostovao je u podkastu Džej Džej Redika i tom prilikom je rekao da ne vidi da se Jokić pretvara u megazvezdu koju bi svi želeli da gledaju čak i ukoliko osvoji prsten.

Arenas je otišao toliko daleko da je Jokića i Nagetse uporedio sa Timom Dankanom i San Antoniom, uz napomenu da je ljudima bilo dosadno da gledaju kako Sparsi osvajajo titule.

- Znate da Jokić može da osvoji ovo prvenstvo. Ali, nikoga neće biti briga. Budimo iskreni. Žao mi je. Neće otići sa mesta gde je trenutno, odnosno do superzvezde. Ne radi ništa što deca žele da vide. To su igrači, gleda se njihova ličnost. Znate da je Jokić sjajan, ali on nema IT (nije atraktivan) - poručio je Arenas.

Bivši NBA as očigledno pokušava da kaže da Jokić nije toliko zanimljiv tržištu, jer se njegov stil igre ne uklapa u eru društvenih medija koji brinu samo o najzanimljivijim detaljima.

Međutim, NBA liga je najpre sport - tek onda biznis. A kada je u pitanju sport, tu Jokiću nema ravnog i s pravom je tamo gde jeste. Sada samo čeka rivala u velikom NBA finalu.

(Telegraf.rs)

Video: Sada je već tradicija: Jokić i Džordan u proslavi pobede "Tri poljupca hoću ja"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    25. maj 2023 | 08:44

    Nije tetoviran, ekstravagantan, arogantan, ne talasa poput crnaca kada urade nešto dobro ... moraćete da se pomirite sa tim da jedan beo, vaspitan, skroman momak iz Srbije igra najbolju košarku u NBA ...

  • Vitez Koja

    25. maj 2023 | 07:39

    Zašto sramnim, pa donekle je u pravu.NBA je uvek bila primarna komercijalna, kao i sve u Americi, pa tek onda sportska strana.Sećam se da su svojevremeno igračima iz Evrope zamerali što polažu loptu, a ne zakucavaju.Van terena da snimiš puno reklama, da te ima svuda, da gostuješ u svim talk show emisijama, da mogu da te eksploatišu...I u pravu je sa te strane možda Jokić neće postati superzvezda, ali mislim da to njega ni ne zanima, već ga zanima upravo ono što je i normalno, a to je da odlično radi svoj posao, da njegov tim pobeđuje i da osvoji titulu prvaka NBA, odnosno sportski motivi.Jer on se bavi sportom i nije glumac, klovn, zabavljač, neki razvratnik što bi Američko društvo možda volelo, kako bi se bavili trivijalnostima.Ali jedno je sigurno, da će svako potvrditi ono što je Jokiću bitno.Tako da verujem da neće žaliti puno što neće biti super, ultra mega zvezda gl.pim Amerima.

  • Neso

    25. maj 2023 | 07:33

    Onda je vasa takozvana najbolja liga na svetu obicni sou i nista vise od toga ,cirkus i to je to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA