≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Denver objavio cene karata za NBA finale, šokiraće vas koliko košta najskuplja

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Denver Post" naodi da će cena za onu kartu pored terena ići čak do 25.000 dolara

  • 0
Nikola Jokić Foto: AP Photo/Mark J. Terrill

Plasman Denvera u veliko finale NBA lige izazvao je veliku euforiju u tom gradu, a navijači Nagetsa jedva čekaju da vide ko će im biti poslednji rival u borbi za prsten.

Majami je trenutno u najboljoj poziciji jer ima 3:1 protiv Bostona, što bi svakako odgovaralo i Nikoli Jokiću i ekipi s obzirom na to da bi onda imali prednost domaćeg terena.

A to znači i više novca od karata za koje su cene već određene i poprilično su skupe. Naime, kako navodi "Denver Post", cene za najjeftinija mesta za prvi meč, popularni "golubarnik" iznosiće oko 750 dolara. Takođe, oko 6.200 dolara će biti sedišta blizu parketa, ali će ona ići čak do 25.000.

Kada je u pitanju drugi meč, cena će da raste na 849 kada su u pitanju najjeftinije, zatim 7.150 one bliže parketu. Ukoliko se serija vrati ponovo u Denver, odnosno ako se i peti meč bude igrao u "Bol Areni", cene će biti još skuplje i kretaće se u rasponu od 995 za najjeftnije do 10.800 za one blizu parketa.

- Ako u ovom trenutku želite da prisustvujete prvoj ili drugoj utakmici, definitivno ćete sačekati i koristiti uređaj za praćenje cena kako bi videli dostupnost karata i kretanje tih cena. Ako Majami pobedi večeras, imaćete dosta aktivnosti kada je u pitanjuu kupovina i ta aktivnost će pokrenuti potencijalno povećanje cena. Zatim će se one u narednih nekoliko dana normalizovati - rekao je Kajl Zorn, menadžer kompanije preko koje se ulaznice kupuju.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić je ipak MVP: Nikola dobio nagradu za najboljeg igrača finalne serije zapadne konferencije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA