≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gran Kanarija pronašla glavnog sponzora: Najverovatnije igra Evroligu, da li to utiče na Zvezdu i Partizan?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Klub sa Kanarskih ostrva bio je u problemima zbog povećanih troškova putovanja, ali izgleda da je sve došlo na svoje mesto

  • 3
Gran Kanarija Foto: Álex Cámara/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mnogo je bilo polemike oko toga da li ćemo naredne sezone u Evroligi gledati Gran Kanariju, koja se zasluženo domogla pozivnice nakon trijumfalne takmičarske godine u Evrokupu i osvajanja trofeja. Prvobitno su postojale informacije da će španski klub odustati, ali sada su stvari dobile veliki zaokret.

Naime, po zahtevu Evrolige, Gran Kanarija je pronašla glavnog sponzora i potpisala najveći ugovor u svojoj istoriji sa kompanijom Drimlend. Zbog toga će se klub naredne sezone zvati Drimlend Gran Kanarija, a već od plej-ofa španske lige će se na dresovima naći ime ove firme.

Ugovor je potpisan na čak šest godina. Kako navode, oni planiraju da ostvare veliku saradnju sa Gran Kanarijom, a njihov studio biće lociran upravo u malom mestu Telde na Kanarskim ostrvima, gde žele da razviju najveći audiovizuelni centar u Evropi.

Predsednik Gran Kanarije, Sitapa Savane naglasio je da je ovo veliki korak napred za klub koji prethodne dve godine nije imao glavnog sponzora.

- Na tome radimo već dva prethodna meseca. Ovo će biti najduži ugovor u istoriji kluba, što znači da postoji velika želja obe strane da se ide napred duže vreme - istakao je on.

Naravno, ove vesti pomno prate i Partizan i Crvena zvezda koji se nadaju vajld-kardovima za učešće u elitnom takmičenju naredne sezone. Čak i da Gran Kanarija odluči da nastupi kao pobednik Evrokupa, večiti rivali ne bi trebalo da imaju većih problema da dobiju pozivnicu.

U tom slučaju bi najverovatnije iz celokupne priče "izvisila" Valensija.

(Telegraf.rs)

Video: Savo Drezgić srećan posle prvih minuta na terenu za Partizan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA