≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mile Ilić za Telegraf: "Nadam se da će deca početi da izlaze na teren i glume Jokića i njegove floutere"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ilić je istakao i da igre Jokića mnogo znače za srpsku košarku

  • 0
Mile Ilić

Foto: Telegraf.rs

Sjajni, zlatni trofej NBA lige je u Beogradu, a svi zainteresovani mogu ga videti i fotografisati se sa njim do kraja današnjeg dana u Tržnom centru "Galerija", odnosno u specijalizovanoj košarkaškoj radnji "Dunk Shop" koja se nalazi u okviru ovog zdanja.

Tim povodom, na licu mesta našli su se i nekadašnji košarkaši koji su nastupali u NBA ligi, Mile Ilić i Igor Rakočević. Tako, Ilić je za Telegraf izneo svoje utiske o aktuelnim dešavanjima i NBA finalu u kojem će nastupiti srpski košarkaš Nikola Jokić.

- Verovatno mi tog uspeha nismo svesni trenutno i o tome će se tek pričati. Nadam se da ovo nije prvo učešće u velikom finalu i da će u narednim godinama učestvovati više puta, i da će ga osvajati.

Ilić je istakao i da igre Jokića mnogo znače za srpsku košarku.

- Mnogo znači. Drago je starijoj generaciji da je on toliko dominantan. On je sada promoter košarke i svega toga što se veže za Srbiju, to je jedna velika stvar. Nadam se da će deca početi da izlaze na teren i da glume Jokića i njegove floutere.

Proslavljeni košarkaš je dao i svoju prognozu velikog NBA finala.

- Nema tu neke velike razlike. Ko god da bude protivnik Denvera, Majami ili Boston, Denver će trijumfovati. Mad,a uvek sam bio loš prognozer. Nadamo se da će Denver lako sve da počisti ko god bude protivnik.

 

(Telegraf.rs)

Video: Jokić je ipak MVP: Nikola dobio nagradu za najboljeg igrača finalne serije zapadne konferencije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA