≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"A oko mene samo dileri i Naneli": Devito posvetio pesmu košarkašu Partizana, pa zaigrao s njim

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači su nekoliko puta u ovoj sezoni izvodili istu pesmu

  • 1

Košarkaši Partizana su uspešno prošli prvu prepreku u plejofu ABA lige, gde su bili bolji od SC Derbija, dok se sada pripremaju za meč polufinalne serije sa Cedevita Olimpijom. Pred crno-belima je bilo i nekoliko dana pauze, što su oni iskoristili za odmor, ali i razne događaje.

Jedan od događaja na kojima su se mogli primetiti košarkaši Partizana, jeste i predstavljanje novog albuma poznatog trepera Davida Ljubenovića, poznatijeg kao "Devito", a koji nosi naziv "Plava krv". Mnoge poznate ličnosti su se mogle zateći tu, kao i Džejms Naneli i Kevin Panter.

Posebno je zanimljiv bio susret upravo Nanelija i Devita, pogotovo s obzirom na to da su navijači Partizana već "preradili" jednu od poznatih pesama ovog repera, koja nosi naziv "Mame mi", a koja u njihovoj izvedbi izgleda ovako.

- A oko mene samo dileri i Naneli - pevali su dosta puta ove sezone navijači Partizana, dok je i sam Devito to zapevao kada je susreo Nanelija.

Kako je to sve izgledalo, možete pogledati u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Naneli heroj, crno-beli posle drame slavili u Podgorici: Partizan izbegao blamažu protiv Studenata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA