≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izazvao skandal zbog onog snimka sa devojkom, Jokić ga držao da ne bije navijače, sada je sve to naplatio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Konačno lepi dani pred Džamalom Marejom

  • 0
Džamal Marej Printskrin: Instagram/harperhempel14/Twitter/@barstoolsports

Uz NIkolu Jokića, koji je iz utakmice u utakmiocu rušio rekorde, Džamal Marej je bio taj važan faktor Denvera koji je doprineo da Nagetsi igraju finale NBA lige!

Uradio je neverovatan posao protiv Los Anđeles Lejekrsa i takmo pokazao da se na parket vratio još jači. Podsetimo, celu prošlu sezonu je propustio zbog teške povrede.

Kakav trnovit put je imao iza sebe američki mediji su pokušali da objasne i onim skandalom u koji je upao 2020. godine, zajedno sa tadašnjom devojkom Harper Hempel.

Pre nego što je počela sezona u balonu (vreme korone), Marej i njegova devojka su bili izloženi javnosti zbog toga što su na društvenim mrežama slučajno objavili video orlanog seksa.

Sve je krenulo pozlu za njih dvoje, video je brzo počeo da se širi, dok je Hempel, inače odbojkašica, potvrdila da je on autentičan. Potom je uputila izvinjenje svima i obrisala naloge na društvenim mrežama.

- Prvo i najvažnije, želim da kažem da svi grešimo, ali smatram da ovo treba rešiti. Nažalost, eksplicitni video snimak o meni slučajno je postavljen na Džamalov nalog. Želim da iskoristim ovaj trenutak da se izvinim svim obožavateljima, deci i posebno javnosti. Ovo je naša privatna stvar i deljenje snimka treba zaustaviti. Hvala svima koji su nas razumeli u ovom trenutku i podržali - napisala je Harper.

Sam Marej je izašao u javnost i rekao da mu je nalog hakovan, da bi kasnije i na parketu imao problema. Na meču između Denvera i Detroita, sredinom marta ove godine, jedan od navijača Pistonsa provocirao Mareja tako što je vređao i njegovu devojku.

Sam košarkaš nije mogao da istrpi, krenuo je u obračun, ali je sudija bio taj koji je nakratko sve smirio. Potom je tu došao i Nikola Jokić koji je odvukao svog saigrača.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić je ipak MVP: Nikola dobio nagradu za najboljeg igrača finalne serije zapadne konferencije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA