≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jokić rekao da ga ne zanima ko će da bude u finalu, a onda otkrio da li se promenio od kako je došao u NBA

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nikola je danas rešio da nasmeje američke novinare i javnost

  • 0

Najbolji srpski košarkaš, Nikola Jokić čeka protivnika u finalu NBA lige. A za to vreme rešio je da popriča sa američkim medijima o svemu, kao i o potencijalnom protivniku, s obzirom na to da serija još nije gotova.

On tvrdi da niti je gledao petu, a ni četvrtu utakmicu. Ne zna ni da li će pratiti šestu koja je na programu noćas.

- Gledajte, ja uopšte nisam gledao petu utakmicu. Šetao sam sa ćerkicom. Lažem, gledao sam samo prvu čevrtinu. A šesta utakmica? Možda će neko da gleda sa saigračima, a ja ću gledati sa porodicom. Ili možda neću...

Analizirao je potencijalne rivale u borbi za prsten. Tvrdi da će biti nezgodno u svakom slučaju.

- Što se tiče finala - nisam neko ko sad sve prati. Nisam gledao ni četvrtu, ni petu utakmicu Majamija i Bostona. Oni koji nam dođu, u odnosu na njih ćemo se spremati. Jedni i drugi imaju da ponude svašta. Boston može da stavi igrače od jedan do pet na mene, a može i visoke i male na Džamala, dakle mogu da se baš poigraju sa rotacijama. Sa druge strane, Majami je dosta agresivniji, svaka utakmica sa njima je na krv i nož, ima tu dosta guranja, dosta kontakta, pa mislim da i jedni i drugi mogu da iznenade.

Za kraj je otkrio novinarima da li se promenio od kako je došao u NBA ligu ili ne. Tvrdi da nije.

- Možda i nisam isti, jer možda se tako samo o meni priča. O tome da li sam se promenio treba da pitate moju porodicu i najbliže prijatelje. Ja sam mislim da se nisam promenio, jer i dalje imam iste prijatelje, ista mi je porodica, volim da posećujem ista mesta, nastavljam da radim iste stvari. Možda treba da pitate moju porodicu i prijatelje. Ali, oni vam neće odgovoriti - rekao je Jokić.

(Telegraf.rs)

Video: Mile Ilić za Telegraf: "Nadam se da će deca početi da izlaze na teren i "glume" Jokića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA