≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne znam njihova imena, ali znam njegovo - Nikola Jokić i ne bih ga menjao ni za koga na svetu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz arhive Denver Nagetsa

  • 0
Nikola Jokić, Majkl Meloun Foto: Profimedia/ddp USA /

Denver Nagetsi su svoj deo posla odradili vrlo lakom pobedom u seriji sa Lejkersima. Sada iščekuju rivala u velikom finalu, a saznaće ga u noći između ponedeljka i utorka kada se igra majstorica između Bostona i Majamija.

U odsustvu materijala Herison Vind, novinar koji redovno prati Nagetse, iskopao je izjavu trenera Melouna o Nikoli Jokiću u njegovoj ruki sezoni.

Posle pobede nad Reptorsima u februaru te godine Vind je pitao stratega kakvo mišljenje ima o srpskom centru nakon njegove sjajne partije i novog rekorda karijere koji je postavio te večeri - 27 poena.

- U utakmici koju smo imali večeras možete govoriti o mladom velikom momku, vrlo talentovanom. Ako pogledate decu u Njujorku, Minesoti, Filadelfiji ne znam ničije ime. Znam ime ovog deteta, znam Nikolu Jokića i ne bih ga trejdovao ni za koga na svetu - rekao je Meloun.

Denver Nagetsi su u aktuelnoj sezoni po prvi put u istoriji franšize ušli u veliko finale na krilima Jokića i ostalih saigrača.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte poslednju odbranu Denvera i zaustavljanje Lebrona za veliko finale NBA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA