Vreme čitanja: oko 1 min.

Sašu Obradovića "teraju" iz Monaka zbog nesuglasica sa Majkom Džejmsom, dolazi bivši trener Partizana?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski trener je sa svojim timom ušao na Fajnal for Evrolige i u polufinale francuskog šampionata za sada

  • 4
Saša Obradović Foto: MN Press

Prosto nemoguće vesti stižu ovog ponedeljka sa Azurne obale. Saša Obradović je na listi za "odstrel" u Monaku, iako je srpski trener ove sezone uspeo da se plasira na Fajnal for u Kaunasu u okviru Evrolige, a trenutno se bori i za finale francuskog šampionata.

Naime, kako navodi specijalizovani košarkaški portal Eurohoops, Obradović neće nastaviti svoju priču u Kneževini, mada je prošle sezone potpisao ugovor na tri godine.

Kao glavni razlog za to, navode se nesuglasice sa Majkom Džejmsom, najboljim igračem tima, zbog kojih je on sam bio nekoliko puta i suspendovan tokom tekuće sezone, a Obradović na konferencijama često isticao da je jednostavno situacija takva kakva jeste i da on ne može mnogo šta da promeni.

Na vrhu liste imena koja bi mogla da zamene Obradovića pominju se Ćavi Paskval i nekadašnji trener Partizana, a ove sezone Bajerna, Andrea Trinkijeri. Ovaj drugi je posebno interesantan, jer se pominje da bi Pablo Laso naredne sezone mogao da dođe na klupu Bavaraca.

Videćemo gde će put dalje odvesti Sašu Obradovića, a on će se u narednim danima svakako fokusirati na akciju u LNB-u, gde se Monako u polufinalu sastaje sa timom JL Burga. Serija se igra na tri pobede.

(Telegraf.rs)

Video: Natho doveo sinove da gledaju Partizan, ovacije za Željka Obradovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    29. maj 2023 | 15:51

    Ne znam da li primećujete da pojedine naše stručnjake konstantno "teraju", stalno su u nekom sukobu sa nekim, kad god prekinu saradnju sa klubom nikada to nije neki normalan i kulturan razlaz.? Redovno prethode i sleduju teške reči i ono što je poebno interesantno ulaze u problem sa najboljim igračima svojih ekipa i to sa vanserijskim igračima.? Ne može sad da prođe priča kako ih svuda u svetu poštuju, kljanaju im se a mi ih kao pljujemo. To se guslalo kod prethodnih generacija. Zato se sada piše o šatro belosvetskoj nepravdi.

  • Cekaj malo

    29. maj 2023 | 18:37

    Pa gde je to djordjevic najuren? A i Obradovic je imao neprijatnost samo sa covicem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA