Vreme čitanja: oko 1 min.

Šmekerski ili lud potez Majamija? Bukirali karte za Denver umesto za Floridu posle večerašnjeg meča u Bostonu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Večeras se igra odlučujuća, sedma utakmica u finalu Istočne konferencije

  • 1
Nikola Jović Foto: Megan Briggs / Getty images / Profimedia

Iako su dopustili da "prokockaju" prednost od 3:0 u seriji, u Majamiju očigledno i dalje veruju u plasman u veliko NBA finale, gde ih još odavno čekaju Denver Nagetsi i naš Nikola Jokić. U prilog tome ide još jedna odluka koju je donela franšiza pred sedmu utakmicu koja je na programu noćas.

Naime, čelnici Majamija rešili su da bukiraju karte za Kolorado umesto za Floridu nakon današnje utakmice, što će reći da se nadaju da će slaviti i samim tim produžiti pravo na prvu utakmicu finala koja bi na programu bila u noći između 1. i 2. juna od 02.30 časova po našem vremenu.

Ta informacija potvrđena je od strane avio-kontrole, koja u sistemu ima planiran let košarkaša Majamija za Denver. Oni se očigledno uzdaju i u tradiciju koja kaže da niko nikada nije uspeo da nadoknadi zaostatak od 0-3 u seriji, a samo tri puta se došlo do 3:3, posle čega bi slavio tim koji je imao ogromnu prednost.

Seltiksi su se inače volšebno vratili u seriju posle treće utakmice tako što su, prema njihovim rečima, zajedno otišli da igraju golf, umesto što su gledali snimke poraza i analizirali najsitnije detalje. To je povratilo hemiju, što se nekako i videlo na prethodna tri meča ove serije.

(Telegraf.rs)

Video: Kirjos bio kum na krštenju, a tokom obreda u crkvi gledao utakmicu omiljenog NBA tima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA