Vreme čitanja: oko 1 min.

Obradović komentarisao navode da mu se sprema otkaz: "Ako misle da ima neko bolji od mene..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Govorio je o sebi u veoma lepom tonu ovaj stručnjak

  • 0
Saša Obradović Foto: MN Press

Srpski trener koji vodi Monako, Saša Obradović, načinio je velika dela s ekipom iz Kneževine ove sezone. Domogao se Fajnal fora Evrolige, gde je poražen od Olimpijakosa, dok u domaćem prvenstvu hita ka tituli. Međutim, to nije  dovoljno, pa mu preti otkaz.

Eventualni otkaz ne bi došao zbog rezultata, jer su oni na zavidnom nivou, već zbog sukoba i neslaganja sa najvećom zvezdom tima, Majkom Džejmsom. Obradović je kratko prokomentarisao mogućnost da se to dogodi za L'Ekip.

- Mali je svet košarke. Uvek ima glasina i „informacija“ o transferima igrača i trenera. Čak i usred sezone. Agenti igraju igrice da testiraju tržište ili pripreme teren. Što se mene lično tiče, ne znam šta se dešava. Ali poštujem sve velike trenere. Ćavi Paskval i ostali treneri takvog kalibra zaslužuju da vode najbolje timove. Monako je jedan od njih s obzirom na to šta smo napravili ove sezone - rekao je Obradović za francuski list.

On je i sam svestan šta može da se desi, pa je i spreman na takav scenario, ukoliko do njega dođe.

- Dugo sam u ovom poslu i znam kako stvari funkcionišu. Ako ovo što sam do sada pružio nije dovoljno ili na tržištu postoji neko bolji od mene, onda neka bude tako. Ali nisam mogao da pružim više od ovoga što sam pružio. Moja posvećenost obavezama i profesionalizam nikada nisu bili pod znakom pitanja. Ako mi budućnost nije u Monaku, prihvatiću to kao i svaku drugu odluku uprave kluba - zaključio je Obradović.

(Telegraf.rs)

Video: Saša Obradović pre godinu dana kod Tarabića poželeo želju i ostvarila mu se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA