Vreme čitanja: oko 1 min.

Slovenija uzela "opasno" dobre rivale na pripremama za Mundobasket: Igraće sa Amerima, Hrvatima, Špancima...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žele Luka Dončić i drugari da se maksimalno dobro spreme za ono što ih čeka u Japanu, a kasnije i na Filipinima

  • 0
Luka Dončić Foto: FIBA

U Sloveniji su izuzetno ozbiljno shvatili pripreme za predstojeći Mundobasket, gde se Luka Dončić i drugari kotiraju kao jedni od glavnih favorita za medalje. O tome svedoči i spisak protivnika koje će imati krajem jula i početkom avgusta.

Naime, pripreme nacionalnog tima Slovenije počeće 17. jula, a prva utakmica protiv selekcije Kine održaće se u Celju osam dana kasnije.

Potom sledi fenomenalan okršaj između Janisa Adetokumba i Luke Dončića, koji ćemo gledati 2. avgusta u dvorani "Stožice", da bi posle toga dva dana kasnije dva tima odirala još jedan meč u Atini.

Po povratku u Sloveniju, uslediće meč sa selekcijom Hrvatske 8. avgusta, a potom i put u Malagu na prestižni turnir na kojem će tim Luke Dončića prvo igrati sa Špancima 11. avgusta, a zatim i sa Sjedinjenim Američkim Državama dan kasnije.

Na kraju, sledi povratak nazad za Ljubljanu, odakle će se ekipa uputiti dalje ka Japanu, gde će odigrati prvu fazu takmičenja, na Okinavi.

(Telegraf.rs)

Video: Devito posvetio pesmu Džejmsu Naneliju: Luda atmosfera u noćnom provodu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA