Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaš Crvene zvezde "bocnuo" ABA ligu zbog termina finala: Niko ne zna kada će biti odigrano

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ni njima ne prija to što se i dalje ne zna kada će biti odigrano

  • 2
KK Crvena zvezda - KK Split

Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Košarkaši Partizana su pretrpeli poraz u drugom meču polufinalne serije protiv Cedevita Olimpije, čime su došli do majstorice koja će odlučiti ko će igrati protiv Crvene zvezde u finalu ABA lige. Meč ove dve ekipe je na programu 6. juna, dok se finale još ne zna.

Pravu zbrku je napravila ABA liga sa svojim terminima u Plejofu ove godine, "krivac" za to je Partizan i njegovo učešće u TOP 8 fazi Evrolige, međutim, ono što je zabrinjavajuće jeste da ABA liga kao jedna od najboljih liga u Evropi to nije uzela u obzir na vreme.

Zbog mečeva protiv Reala u TOP8 fazi, Partizan je kasnio sa svojim mečevima u ABA ligi, dok su se serije dodatno poremetile i zbog činjenice da su crno-beli iznenadno poraženi i od SC Derbija i od Cedevita Olimpije, ali opet, zabrinjavajuće je da takve stvari remete ABA ligu.

Crvena zvezda je sada već i odavno obezbedila finale, gde čeka svog rivala. Od njihovog meča je već osam dana, dok će proći još sedam dok svoju majstoricu ne odigraju Cedevita Olimpija i Partizan, a ukoliko se doda i odmor do finala... Zvezda će biti više od 15 dana bez takmičarske utakmice.

To je malo zasmetalo i košarkašu crveno-belih, Nemanji Nedoviću, koji je jednom objavom na društvenim mrežama "bocnuo" Aba ligu.

- Čekajući finale... - napisao je Nedović uz prilog slike dečaka koji spava na plaži, aludirajući na činjenicu da termini finalnih utakmica nisu poznati.

Nemanja Nedović, ABA liga

Printskrin: Instagram / Neda1624

(Telegraf.rs)

Video: Kampaco poručio da će ekipa opet ići na druženje kod Nedovića na vikendicu: Donelo nam je jedinstvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA