Vreme čitanja: oko 2 min.

Jokićomrzac sramno prozivao Srbina i Denver: "Nikola je udario Morisa, a Meloun samo brine o medijima"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nije mu prvi put da mu smeta ovaj košarkaš i ovaj tim

  • 2
Nik Rajt Pritnskrin: Twitter / nikolaesthetic

NBA liga čeka veliko finale i svog novog šampiona iz duela između Majami Hita i Denver Nagetsa. Tim iz Kolorada jeste favorit, ali, njihov protivnik je već pokazao da i te kako ume da igra protiv favorita u ovom Plejofu, dok su i mišljenja novinara podeljena.

Mnogi daju svoje predikcije, iznose respektabilna mišljenja, ali neki ostavljaju i sramne komentare. Jedan od njih je Nik Rajt, novinar ESPN-a, koji je od ranije poznat kao jedan od najvećih hejtera Nikole Jokića, trenutno jednog od najboljih košarkaša sveta.

Rajt je ranije bio besan zbog toga što je Jokić bio MVP, dok je sada pokušao da ospori i njega i njegov tim, rekavši da će Hit pobediti u šest utakmica u finalu.

- Nagetsi su bolji tim i njihov napad sada izgleda nezaustavljivo. Mislim da su i Lejkersi dobri, a oni su ih dobili sa 4:0. Ali, reći ću da Hit dobija. Daću vam objašnjenje. Mislim da Majkl Meloun fokusira na medije, s kojima se često i svađa, jer pobogu, mi smo nekoliko dana pričali o Lejkersima kad su ih oni "pometlali", jer Lejkersi imaju zanimljiv tim, jer imaju Lebrona, jednog od najboljih igrača ikada, koji priča o penziji. Nije patetično, to je prejaka reč, ali je ponižavajuće.

- Kada je Tom Brejdi izgubio od Tenesija u poslednjoj utakmici kao Patriota, pričao je o penziji, mi smo više pričali o njemu, nego o klubu. Tako mediji rade. Nagetsi su na centralnoj sceni već dve nedelje, a Jokić je dolazio u pitanja i kritikama tokom plejofa. Dok je Hit posebno fokusiran i motivisan za finale - rekao je Rajt.

On je ubrzo i nastavio o finalu, gde je rekao da će "sudbina" hteti da Hit osvoji ovaj prsten.

- Pre dve godine je Jokić na kvarno udario Markifa Morisa iz Hita, i završio mu je sezonu i to je bila pobeda za Melona, jer tada nismo pričali toliko o tome, to je bio najgori udarac na kvarno i izbacio ga je iz sezone, a Jokić je pušten zbog toga. Samo nekoliko meseci kasnije, on je opet uradio isto i to u finalnoj utakmici plejofa. Mislim, da ovaj tim Hita jeste "tim sudbine" i ovo je neverovatan put Denvera, ali tek drugi korak ka osvajanju šampoinata, dok je poslednji korak za Majami. Oni "kucaju na vrata" već neko vreme i sda će proći dalje. Znam da će svi stati protiv ovoga, da se niko ne slaže. Reći ću Hit sa vraćanjem Tajlera Hiroa, koji će doneti "varnicu" ovom timu.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić je ipak MVP: Nikola dobio nagradu za najboljeg igrača finalne serije zapadne konferencije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA