Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos prvog meča Jokićevog Denvera i Majami u finalu NBA lige!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uskoro počinje...

  • 1
Nikola Jokić, Nikola Jović Foto: Tanjug / AP & Megan Briggs / Getty images / Profimedia

Sve je spremno za početak velikog finala NBA lige između Denver Nagetsa i Majami Hita, a prvi meč ovog duela na programu je u večeri između četvrtka i petka, s početkom od dva sata i 30 minuta, dok će domaćin biti tim iz Kolorada.

Prvu utakmicu ove dve ekipe možete pratiti putem direktnog prenosa na Arena sport 1 Premium kanalu, kao i putem tekstualnog prenosa koji će biti omogućen na Telegraf sport portalu.

Ovo će ujedno biti i prvo istorijsko finale za Denver, koji predvodi Nikola Jokić, srpski centar. Nagetsi su već i tokom regularnog dela pokazali da su spremni za titulu, završili su na prvom mestu i nekako su se i prošetali kroz plej-of.

Majami s druge strane, on je morao da prođe dosta teži put, kroz plej-in su došli uopšte u priliku da se bore za titulu, a onda su redom padali Njujork Niksi, pa Milvoki Baksi i na kraju Boston Seltiksi, kako bi "Vrelina" stigla do finala.

Sada, sve je moguće, ali, ono što je sigurno - Srbija će dobiti još jednog vlasnika NBA prstena namenjenog pobedniku ove lige.

(Telegraf.rs)

Video: Bogdan Bogdanović otkrio za koga navija u NBA finalu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma M.

    1. jun 2023 | 22:29

    Bravo za Jokica,legendu svetskog glasa!!!!KRUNA JE ,,PRSTEN,!!!CEKAMO TE NA SVETSKOM TRONU!!! Cela SRBIJA JE UZ ZONGLERA U KJOSARCI!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA