Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan na "mukama": Lesor pred odlaskom, milionska ponuda "na stolu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tako ne čudi što se mnogi interesuju za "usluge" snažnog centra crno-belih, i jasno je da će Partizan imati težak zadatak kako bi Lesor ostao u Beogradu

  • 25
KK Partizan - KK Crvena Zvezda, Derbi, ABA liga

Foto: Nikola Tomić

Odigrao je Matijas Lesor sezonu iz snova u dresu Partizana, čime je, mnogim evropskim klubovima skrenuo pažnju na sebe.

Tako ne čudi što se mnogi interesuju za "usluge" snažnog centra crno-belih, i jasno je da će Partizan imati težak zadatak kako bi Lesor ostao u Beogradu.

Kako saznaje "Telesport", Panatinaikos je francuskom košarkašu ponudio dvogodišnji ugovor, "težak" čak tri miliona evra. Grčki velikan kojeg predvodi Ergin Ataman je "zagrizao" za dovođenje Lesora, a pitanje je da li će, i u kojoj meri Partizan moći da parira ponudi grčkog kluba, koji je najavio gotovo"neograničen" budžet za predstojeću sezonu.

KK Partizan - KK Crvena Zvezda, Derbi, ABA liga

Foto: Nikola Tomić

Uz to, treba napomenuti i da na leto Lesoru ističe ugovor sa crno-belima. Ipak, to nije jedina potencijalna destinacija na koju bi mogao da se preseli stameni košarkaš.

Naime, bolonjski Virtus je takođe zainteresovan za dovođenje Francuza u svoje redove, ali treba napomenuti da im je primarna "opcija" angažman Nikole Milutinova. Ukoliko srpski košarkaš ipak pojača Olimpijakos, kako se pisalo ranijih dana, onda je potpuno moguće i da se Virtus ozbiljnije uključi u trku za Lesorov potpis.

(Telegraf.rs)

Video: Dva brutalna zakucavanja Lesora u dva napada, kojima je Partizan stekao prednost

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Borkes

    2. jun 2023 | 19:56

    Ma sigurno...Obzirom da Pao zeli sve nase igrace, nek samo dodju u Beograd da igraju...bice top...Samo da mi je znati ko izmislja ovakve stvari i koji je cilj....verovatno ćoravi naredio

  • Бруце Лее

    2. jun 2023 | 19:56

    Ал' се ћоки расписао...

  • Siki

    2. jun 2023 | 20:47

    Pošto je Kampaco izrokao i ogulio zvezdu i prelazi u real da bi im bilo lakše servira se ova priča ako Lesor ostane, odakle partizanu silne pare ,kao i uvek svoje neuspehe kriju pljuvanjem, podmetačinama i rušenjem svega oko sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA