≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žestoka svađa u studiju zbog Jokića: "Objasniću vam zašto nije najbolji na planeti..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

Američki novinar pokušao je da iznese svoje argumente koje su njegove kolege odbile

  • 8
Rasprava u studiju zbog Jokića Printscreen: Twitter/@SwipaCam

Srpski košarkaš Nikola Jokić sa Denver Nagetsima grabi ka tituli NBA lige, naročito, posle vođstva u seriji sa Majamijem od 1:0, a, utisak je, da ni blistave partije srpskog centra nisu dovoljne da "uvere" pojedine analitičare u igru koju prikazuje dvostruki MVP. 

Tako, analitičari FOX sporta, posle prvog duela velikog finala, ušli su u žestoku raspravu o načinu na koji igra Jokić. I, dok je većina, bez obzira na ishod finala, bila saglasna da je Jokić trenutno najbolji košarkaš na svetu, sa tim se nije saglasio Rik Bučer, anlitičar ove televiziije koji dugo prati NBA.

- Moramo da odvojimo "najuspešniji" od "najboljeg". Ako kažemo, najbolji individualn iigrač, dobijemo debatu da li je bolji Janis, Embid ili Jokić. Zašto povezujemo jokićeve MVP nagrade sa ovim? Nikola je pokazao da može da postigne tripl-dablove koji znače. ne samo tripl-dablove, već one koji znače. Znam da će 99 posto ljudi da se saglasi sa vama: "Nikola Jokić će osvojiti takmičenje, da najbolje igra u  plej ofu, on je dvostruki MVP. E sad, kako možeš da kažeš da noije najbolji košarkaš planete?". Ja samo kažem da ostali košarkaši nisu imali priliku koju je dobio Jokić - istakao je Bučer i ostavio ostale kolege u studiju zatečene.

Potom je nastavio:

- Oni su se povređivali. Igrali su sa slabijim timovima. Da li Jokiću da dam sve zasluge?

Kolege su pitale Bučera ko igra bolje od Jokića.

- Sada? Niko. On je najbolji košarkaš u plej ofu - priznao je.

Nizala su se pitanja nervoznih kolega, pa se koleginica Džoj Tejlor nadovezala: Da li Nikola ima saigrače koji su Ol star?

- Pa, nema. Ali, to su glasači. Zar ne mislite da marej ne igra kao Ol star - zbunjeno je odgovorio i pokrenuo potpunu polemiku u studiju.

Na samom kraju,  Šejdi Mekkoj  je upitao ko je u poslednje tri godine bio najbolji košarkš u NBA ligi.

- Ne mislim da je to jedan igrač. Janis je jedan, Embid je jedan o dnjih ove sezone, Kevin Durent je bio... - nastavio je Bučer bez pominjanja Jokića, a onda ga je Šejdi Mekkoj prekinuo.

- Pogrešno! Najbolji košarkaš poslednje tri gpodine je Nikola Jokić!

(Telegraf.rs)

Video: Jokićev potez koji je uništio Majami u 1. poluvremenu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    3. jun 2023 | 10:09

    nole GOAT u tennis..najveci ikad…a nikola ce biti najbolji beli kosarkas ikad..najbolji stranca je vec ikad u NBA..

  • Misa

    3. jun 2023 | 13:48

    Da Jokic nije Srbin, nego da je Ukrainac, bio ni i MVP I najbolji na svetu. Vi ste, gospodo jajare, a o kosarci ne znate nista.Ni dubre u kantu za otpatke, ne znate da ubacite. Oni koji znaju, bivsi veliki igraci, skidaju kapu pred Jokicem. Isto je i sa Djokovicem, tu vam sila ne pomaze. Crknite od muke, sta drugo.

  • Milena

    3. jun 2023 | 13:47

    Ne pase vecini da “mala”Srbija ima naj,najbolje .Cinjenice pokazuju,ali pojedini to nemogu da prihvate.Zato Nole digni glavu i”gazi”a “Jokara” nastavi…Briga nas za ljigavce i ljubomorke..Ti sto se nisu ni u cemu ostvarili kritikuju.Napred MOMCI (Nole i Nikola)SRPSKI ponose♥️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA