Vreme čitanja: oko 1 min.

Grin priznao: "Pored Karija, nema težeg igrača za čuvanje zonskom odbranom od Jokića"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nove pohvale stižu za srpskog centra

  • 0
Nikola Jokić, Drejmond Grin Foto: Tanjug/AP

Košarkaš Golden Stejta Drejmond Grin izjavio je danas da pored Stefa Karija, nema težeg igrača za čuvanje zonskom odbranom od Nikole Jokića u NBA ligi, prenosi Mocartsport.

Denver nagetsi, predvođeni Nikolom Jokićem koji je upisao novi tripl-dabl, savladali su ekipu Majami hita 104:93 u prvoj utakmici velikog finala NBA lige.

- Zona funkcioniše kada Denver ne šutira dobro. Tako da, u prvoj utakmici finala je završavala posao do određene mere, ali kada sve ostalo propadne, oni mogu samo da bace loptu Jokiću u reketu. Odbrana mora da se skupi, jer ako to ne uradi, on će pogoditi taj šut sa 70 odsto uspešnosti. A ako se skupi ili malo pretera u preuzimanju Jokića, svi znamo da će on napraviti pravi potez - istakao je Grin.

Dodaje da je Jokića teško čuvati zonskom odbranom.

- Mislim da pored Stefa Karija, nema težeg igrača za čuvanje zonskom odbranom od Nikole Jokića u ligi. Stef će vas ugasiti šutevima, a Džoker će uvek naći rešenje, ima ludački osećaj, može da šutira ili ubaci flouter - zaključio je Grin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA