Vreme čitanja: oko 1 min.

Saša Obradović ušao u finale francuskog šampionata: Teraju ga iz kluba, a Burgu je "servirao" metlu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bez poraza tim iz Kneževine ide u borbu za trofej

  • 0
Saša Obradović, Olimpijakos - Monako, 19.5.2023. Foto: Klodian Lato / Eurokinissi / imago sportfotodienst / Profimedia

Košarkaši Monaka bez poraza u polufinalnoj seriji protiv JL Burga plasirali su se u borbu za trofej u francuskom šampionatu, pošto su danas slavili i u trećem meču protiv ovog kluba - 71:85.

Na taj način su im faktički "servirali" i popularnu "metlu", pošto Burg nije uspeo da dođe ni do jedne pobede u seriji koja se igrala na tri trijumfa.

Monako je dominantno dobio oba meča na domaćem terenu u sali "Gaston Medesan", a ništa drugačije nije bilo ni danas u "Ekinoksu", gde je Monako od samog starta zadao svoj ritam.

Već posle odigranih 30 minuta dalo se nagovestiti da je Monako blizu da završi posao, pošto je imao sedam poena viška, a u završnih deset je samo tu prednost dodatno uvećao.

Najviše je tome doprineo Donatas Motiejunas sa 22 poena uz sedam skokova i dve asistencije, dok su za Burg ispred ostalih bili Amida Brima i Džordan Flojd sa po 15 poena.

Podsetimo, sve ovo dolazi u jeku spekulacija da se Saši Obradoviću sprema otkaz na kraju sezone zbog nesuglasica sa najboljim igračem tima, Majkom Džejmsom, o čemu su navodno pisali košarkaški portali širom Evrope.

(Telegraf.rs)

Video: Saša Obradović kao džentlmen prvo pozdravio damu sudiju, pa tek onda njenog kolegu pre utakmice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA