≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakvo ludilo! Srpski basketaši se mučili protiv Austrijanaca, pa dvojkom Stojačića prošli u polufinale SP

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatan meč koji je rešen posle drame

  • 2
Basket Foto: FIBA / Youtube / Printscreen

Srpski basketaši plasirali su se posle ogromne drame u polufinale Svetskog prvenstva koje se održava u Beču, pošto su pobedili domaćina Austriju posle preokreta - 21:18!

Nije početak meča išao na naš račun. Austrijanci su igrali kao u transu pred domaćom publikom u Beču i posle 8:8 stigli su i do prvog većeg vođstva kada je Stojačić napravio nesportski faul.

Stigli su tada do tri poena razlike, a veliki problem je bio taj što su naši basketaši imali i previše ličnih grešaka iz kojih su rivali, naravno, posledično dolazili i do bacanja.

Borili su se naši momci, pokušavali su i davali sve od sebe, tako da smo gledali dramu do samog kraja. Kremer je delovao potpuno nezaustavljivo za naše basketaše. Koliko je bilo dramatično govori da je bilo 17:17 na tri minuta do kraja.

Ali Srbija je gazila dalje, došla je do 19:17 i stekla šansu da dvojkom reši meč. Stojačić je pogodio taj odlučujući šut i samim tim je obezbedio plasman u polufinale Svetskog prvenstva!

Protivnik u polufinalu biće nam pobednik meča Letonija - Holandija.

(Telegraf.rs)

Video: Jokićev potez koji je uništio Majami u 1. poluvremenu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA