≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Određene sudije za majstoricu Partizana i Cedevita Olimpije: Pravdu dele dva Hrvata i jedan Crnogorac

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je "miks" arbitara iz prva dva susreta

  • 3
Sašo Puk, KK Crvena zvezda Foto: MN Press

Košarkaši Partizana u utorak od 20.00 časova u "Štark Areni" vode odlučujuću bitku za plasman u veliko finale ABA lige, gde ih već čeka večiti rival Crvena zvezda. Pre toga, ipak, moraće da pobede Cedevita Olimpiju u majstorici (20.00, Arena Sport Premium 1).

Crno-beli su prilično lako slavili u Beogradu, a potom su poraženi u Ljubljani, tako da će o svojoj sudbini ponovo odlučivati pred svojim navijačima

ABA liga je tradicionalno dan pred meč delegirala arbitre za ovaj susret i u pitanju je "miks" sudija iz prva dva susreta ove serije.

Na čelu će se naći Tomislav Hordov iz Zagreba, koji je sudio prvi duel u Beogradu, drugi sudija biće Miloš Koljenšić iz Podgorice, a koji je bio na čelu trojke u drugom meču u Ljubljani.

Preostali sudija biće Denis Hadžić iz Rijeke, a koji je pomagao Koljenšiću kao treći sudija u drugoj utakmici u Sloveniji.

Ekipa Partizana favorit je u majstorici protiv Cedevita Olimpije i prema kvotama, koje možete pogledati na Superbetu. Prilikom registracije čeka vas i bogat bonus dobrodošlice.

Ukoliko Partizan bude slavio protiv Cedevita Olimpije, zvanični početak finalne serije, a ukoliko ne bude nekih pomeranja, zakazan je za 12. jun.

(Telegraf.rs)

Video: Savo Drezgić ponovo strelac na meču Partizana, a oduševljenje Grobara je nešto o čemu se priča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    5. jun 2023 | 13:35

    Hordov uvek navlači za Partizan,Zvezdu je unakazio svirajući slobodna bacanja za svaki komtakt,isto protiv Cedevite Olimpije u prvoj utakmici,Kadrum mu obilato pomagao,ako bude pošteno suđenje biće utakmica na jedan,dva poseda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA