≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši košarkaš Zvezde napustio Evroligaša: Sa 39 godina traži novi angažman?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gran Kanarija se zahvalila svom kapitenu

  • 0
Oliver Stević Foto: MN Press

I pored toga što je veći broj medija prvobitno preneo informaciju da Gran Kanarija neće igrati u Evroligi naredne sezone, klub sa Kanarskih ostrva je pronašao sponzora i polako se sprema za povratak u košarkašku elitu, iako još uvek ništa nije ozvaničeno.

Promene u sastavu već su započete nakon ispadanja od Real Madrida u četvrtfinalu ACB lige, pa se tako stručni štab zahvalio srpskom krilnom centru Oliveru Steviću.

- Bilo je ovo jedno putovanje prepuno divnih trenutaka i završilo se na najbolji mogući način. Kada sam došao u ovaj klub ni u najluđim snovima nisam pomišljao da ću ovde proživeti najlepše trenutke karijere i da ću kao kapiten podići pehar šampiona Evrokupa - izjavio je Stević, kome je ugovor sa klubom istekao.

Oliver će period u Gran Kanariji pamtiti i po najvećem uspehu u karijeri, što je svakako pehar Evrokupa koji je nedavno osvojen. U klub je došao tokom sezone 2020/21 i odigrao ukupno 110 utakmica.

Igrač koji će u januaru naredne godine napuniti 40 godina u karijeri je nastupao za Borac Čačak, Mašinac, Koper, Slask Vroclav, Vloclavek, Crvenu zvezdu, Oldenburg, Bilbao, Kazale, Zijelonu Guru, Gazijantep, Fuenlabradu u dva navrata, Andoru, Igokeu, Miraflores i Huventud.

Videćemo koja će biti sledeća destinacija iskusnog srpskog košarkaša.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezdu nije zaboravio, iako je igrao i za Partizan: Kinsi u crveno-belom dresu vozi bicikl u Americi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA