≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zlatni basketaš Majstorović za Telegraf: "Kada oblačim dres Srbije srećan sam kao malo dete"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Basketaš sa najdužim iskustvom poslao moćnu poruku

  • 3
Zlatni basketaši Srbije Foto: Telegraf

Reprezentacija Srbije u basketu 3 na 3 odbranila je svetski tron neverovatnom pobedom na Sjedinjenim Američkim Državama 21:19 u finalu Svetskog prvenstva odigranom u nedelju

U utorak je održana konferencija za medije na kojoj su se basketaši uz selektora i predsednika KSS Predraga Danilovića obratili medijima.

Najemotivniju i najmoćniju poruku poslao je Dejan Majstorović, koji je sa nacionalnim timom osvojio svoje peto svetsko zlato.

- Na svakom okupljanju me prozivaju da sam najmotivisaniji. Svako takmičenje za reprezentaciju je za mene nešto posebno. Kada sam oblačio dres za foto-šuting pre Svetskog prvenstva bio sam srećan kao malo dete. Rekao sam mom cimeru da ne postoji ništa lepše od ovoga i mislim da iz toga crpim energiju. Taj osećaj, nositi naš dres i igrati Svetska i Evropska prvenstva je fenomenalan - istakao je Majstorović

Naši zlatni momci još jednom su pokazali karakter, i to ne samo u finalu već i u nekim prethodnim mečevima tokom turnira, kada su do preokreta dolazili u završnici.

Reprezentaciju su činili Mihailo Vasić, Dejan Majstorović, Marko Branković i Strahinja Stojačić, koji je pokupio i MVP priznanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA